Brdoviny a návštěvnická karta

Letos v červnu vyšlo druhé vydání Brdovin - novin, které vás provedou po Brdech a Podbrdsku. Zároveň je k v oběhu návštěvnická karta s více jak 100 slevami.

V Brdovinách najdete tipy na ty nejlepší výlety, užitečné informace pro vaše cesty a novinky, které byste si neměli nechat ujít. Ať už vás láká dobrodružství, příroda, historie nebo objevování nových míst, turistické noviny Brdoviny jsou tím pravým průvodcem pro vás.

Turistické noviny budou v nejbližších dnech k dispozici zdarma v informačních centrech, muzeích, na zámcích a hradech a dalších partnerských místech. Neváhejte a vyzvedněte si svůj výtisk, abyste mohli co nejlépe naplánovat svůj výlet do oblasti Brdy a Podbrdsko. Elektronickou verzi novin si můžete také stáhnout z našich webových stránek.

Brdoviny ke stažení zde 

Co to je návštěvnická karta?

Abyste si výletování v turistické oblasti užili, připravili jsme si pro vás tuto brožuru, díky které můžete čerpat výhody na zajímavých turistických místech.

Jak to funguje?

Navštivte v Brdech a Podbrdsku vybrané turistické atraktivity, zakupte si zde plné vstupné a brožuru získáte zdarma. Kupony můžete čerpat při návštěvě dalších zařízení, která se do tohoto projektu zapojila. Celkem je možné využít 104 slev a bonusů.

Na jakých místech lze uplatnit slevy?

https://www.brdyapodbrdsko.cz/navstevnicka-karta